Monier satsaa webbiin

Internetistä on tullut luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme, onpa sitten kyseessä laskujen maksu tai ystävien kanssa viestiminen. Internetin avulla saamme milloin tahansa nopeasti vastauksen kysymyksiimme. Monierin äskettäin tehneen tutkimuksen mukaan yli 65% rakentamisen ammattilaisista käyttää Internetiä kattotiedon hakuun. Kun kyseessä ovat kuluttajat, jopa yli 83% hakee kattotietoa Internetistä.

Monier.fi on juuri ennen pääsiäistä kokenut mittavan uudistumisen. Verkkosivustomme käyttäjäystävällisyys on nyt entistä parempi ja tarvittava kattotieto on toivottavasti yhä helpompi löytää. Ammattilaisille kasattu tieto on nyt keskitetty entistä selvemmin omaan osioonsa. Kuluttajille tarjoamme inspiraatiota ja monenlaista faktaa kattovalinnan helpottamiseksi.

Laske hinta-arvio uudelle katollesi

Kotisivuiltamme löytyy myös kattolaskuri kuluttajille, jossa voi laskea hinta-arvion uudelle katolle. Ohjelma sisältää erilaisia kattotyypejä ja koko Monierin tuotevalikoiman. Syöttämällä katon mittasuhteet kattolaskuriin kuluttaja saa nopeasti hinta-arvion uudelle katolleen ja hinta-arvion saa vertailun vuoksi jopa kolmelle eri tuotevalinnalle. Tämän jälkeen kuluttaja voi halutessaan lähettää nämä tiedot joko jollekin Monierin jälleenmyyjistä tai valtuutetuista kattoasentajista saadakseen heiltä  tarkan tarjouksen uudesta kattoratkaisusta.

www.kaikkitiilikatosta.fi

Olemme myös äskettäin avanneet uuden verkkosivuston kuluttajille, kaikkitiilikatosta.fi. Sivusto tarjoaa inspiraatiota, tietoa Monierin tuotteista ja kattoratkaisuista, pääsyn kuluttajakattolaskuriin, jälleenmyyjä- ja kattoasentajayhteystiedot sekä keskustelupalstan kaikille kattokysymysten parissa painiskeleville kuluttajille. kaikkitiilikatosta.fi verkkosivustoa markkinoidaan kevään ja kesän aikana mm. rakentaja.fi sekä TM Rakennusmaailman kotisivuilla.

Monierin iPhone-sovellus

Pian asiakkaillamme on myös mahdollisuus käyttää iPhonea tiedonhakuun.
Olemme kehittämässä iPhone-sovellusta kattoasentajille, josta löytää mm. tuotetietoa, asennusohjeita ja muita kattoasentajan arkea helpottavia työkaluja. Toivomme, että moni kattojen ammattilainen hyötyy tästä uudesta sovelluksesta ja että siitä on apua myös asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin.