Monier näkyvästi kevätkauden messuillla

Rakenna ja Remontoi 2011 -messuilla tammikuun lopussa Vantaan Myyrmäki-hallissa Monier oli mukana yhteistyökumppanin osastolla. Turussa Rakentaminen ja Sisustaminen 2011 -messuilla helmikuussa Monierilla oli oma osasto, samoin Jyväskylän Rakentaminen ja Talotekniikka-messuilla. – Lahden Raksa on Monierille melkeinpä kotimessut, sillä Pennalan kattotiilitehdas sijaitsee aivan naapurissa Orimattilassa, Monierin Etelä-Suomen myyntipäällikkö Esa Mäki kertoo.
Kevään messukausi päättyi Helsingin Messukeskuksen Oma Koti, Oma Mökki ja Oma Piha -messuihin 7.-10. huhtikuuta.
Layoutiltaan selkeällä messuosastolla esiteltiin koko laajaa savi- ja betonikattotiilivalikoimaa tarvikkeineen. Turmalin, Hollander, Nortegl, Granat, Rubin 13V, Vittinget, Ormax, Ormax Minster ja Ormax Protector. – Vaihtoehtoja riittää todella jokaiseen makuun ja kaikenlaiseen arkkitehtuuriin. Messuvieraat löytävät helposti suosikkinsa, Mäki naurahtaa.

Yhä harvemmat omakotitalorakentajat tai katonvaihtajat haluavat itse asentaa kattotiilensä. – Toisaalta harvalla on siihen aikaakaan, mutta ennen kaikkea asiakkaat haluavat varmistaa, että katto tulee todella ammattitaitoisesti ja turvallisesti asennettua. Olemme panostaneet asennusyhteistyökumppaniverkoston kehittämiseen koko Suomen alueella ja asentajia oli mukana myös messuosastoillemme. Ajattelimme, että asiakkaat saisivat osastolla helpoiten yhteyden oman alueensa asentajaan ja näin todella tapahtuikin, Mäki kertoo.

Teksti ja kuvat: Dakota Lavento.