Terveys ja turvallisuus

Työskentelemme ORMAXilla tärkeän tavoitteen eteen: ei onnettomuuksia, tapaturmia tai ammattitauteja.

Kaikilla työntekijöillä on oikeus hyvään työympäristöön, jota kaikkien odotetaan myös yhdessä rakentavan. Siksi me kaikki ORMAXilla työskentelevät olemme osoittaneet aktiivisuuttamme tässä asiassa ja allekirjoittaneet yrityksen terveys- ja turvallisuuspolitiikan.

Terveys ja turvallisuus

Me ORMAXilla pyrimme kehittämään työympäristöä sekä yleisellä että paikallisella tasolla. Esimerkki yleisistä tavoitteistamme on ”Koneiden turvallinen pysäyttäminen huoltotöiden yhteydessä”. Paikallisesti etusijalle asetettu turvallisuuden osa-alue on trukkiliikenne varastoalueilla yrityksen tuotantolaitoksissa.

Kehitämme aktiivisesti niin kutsuttua ”turvallisen toiminnan ohjelmaa”. Työpaikoilla tapahtuvan näkyvän johtamisen kautta esimiehillä on selkeä vastuu työympäristökysymyksistä. Meillä on myös täysipäiväinen terveys- ja turvallisuusneuvoja, jonka tehtävänä on tukea esimiehiä ja kaikkia työntekijöitä entistä turvallisemman työympäristön luomisessa.

Terveyttä ja turvallisuutta korostamalla olemme onnistuneet parantamaan tietoisuutta riskeistä ja tätä kautta vähentämään onnettomuuksien määrää.