Kauneimmat ja kestävimmät katemateriaalit

Savi- ja betonikattotiilet ovat loistava sijoitus, sillä ne kestävät hyvin myös pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa.Yrityksellämme on Euroopan laajin savi- ja betonikattotiilien valikoima, joten löydät varmasti sopivan tuotteen kaikkiin kohteisiin aina kesämökistä moderniin kaupunkikotiin.Valitse tiili, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi.

Kauniit, kestävät ja luonnolliset materiaalit

Savi

Savi on ollut pitkään suosituin kattotiilimateriaali Euroopassa, ja savikattotiilet ovat yleisiä sekä kaupunki- että maaseutuympäristöissä. Monista muista materiaaleista poiketen luonnolliset, poltetusta savesta tehdyt kattotiilet eivät haalistu tai ruostu. Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja kaunistuvat vuosi vuodelta.

Betoni

1900-luvulla betoni mullisti rakennustekniikan. Nykyisin betonia käytetään siltojen, palkkien ja seinien kantavissa rakenteissa sekä lattioiden, seinien ja kattojen pintamateriaalina. Samoin kuin savi, betoni on luonnonmateriaali, joka sisältää vain hiekkaa, vettä, sementtiä, rautaoksidipigmenttejä ja vesipohjaista maalia. Betoni on kestävä, mukautuva, tiivis, ja erittäin hyvin pakkasta kestävä materiaali.

Lue lisää, miksi katon rakentaminen kannattaa tehdä tiiliä käyttäen.