ORMAX TIILIKATOT
Ormax on matkalla takaisin huipulle!

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Kesäkelit ovat vihdoin täällä, ihmiset lomailevat, mutta rakennusalalla on täysi sesonki käynnissä.

Ormax Tiilikatot on aloittanut nousunsa takaisin katemateriaalien huipulle. Yrityksessämme on ollut paljon muutoksia ja tästä johtuen emme ole aina voineet palvella kaikkia toivotulla tavalla, vaikka aina olemme parhaamme yrittäneet. Nyt kuitenkin asiat yrityksessämme alkavat normalisoitua ja tämän sesongin ollessa täydessä vauhdissa keskitymme myös vahvasti ensi vuoteen.

Yritämme kehittää toimintaamme teidän kannalta helpommaksi ensi vuotta varten. Yritämme kehittää palveluitamme suuntaan, jotka auttavat teitä etenkin myynnissä. Pyrimme myös ohjaamaan asiakkaita entistä aktiivisemmin teidän suuntaanne. Lisää tietoa uudistuksista tulee vuoden lopussa.

Olemme ottaneet Ormax Tiilikatot nimen takaisin käyttöön, sillä Ormax on yhä tunnetuin tiilikattoihin yhdistettävä nimi Suomessa. Täten olemme ottaneet myös uuden logon käyttöön, joka löytyy tämän viestin liitteenä sekä on ladattavissa kotisivuiltamme.  Yrityksen virallinen nimi kuitenkin on vielä Monier Oy. Markkinointiin liittyvissä kysymyksissä teitä palvelee Niko Neuvonen, 040 766 1957, niko.neuvonen@monier.com.

Suurin osa teistä on varmastikin kuullut radiomainontaamme, jossa Schiedelistä tuttu Aake Kallialan ääni on tullut myös osaksi Ormax Tiilikattojen mainontaa sloganilla ”Ota Ormax”. Vahva radiomainonta on selvästi herättänyt kuluttajissa kiinnostusta ja odotammekin positiivista vaikutusta ensi vuoden myyntiin.

Palvelemme teitä läpi kesän parhaamme mukaan ja myyntitiimimme onkin hyvin tavoitettavissa läpi kesän. Kari Virtanen on lomalla 17.7-6.8. Muut myyntipäälliköt tuuraavat Karia tällä ajalla.

Myös asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee teitä läpi kesän arkisin klo 8-16 numerossa 09 2533 7200. Tekninen neuvonta 09 2533 7202. Asiakaspalvelun sähköposti on katot@monier.com

Hyvää kesää toivottaa Ormaxin myyntitiimi!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ ETELÄ-SUOMI
Esa Mäki
040 700 7782
esa.maki@monier.com

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ ETELÄ-SUOMI
Mikko Kuoppa
050 369 3585
mikko.kuoppa@monier.com

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ LOUNAIS-SUOMI
Niko Neuvonen
040 766 1957
niko.neuvonen@monier.com

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ POHJOIS- JA KESKI-SUOMI
Kari Virtanen
0400 581 162
kari.virtanen@monier.com

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.