ORMAX MONIER OY
Ormax-Tiilikatot vahvistaa brändiään

Ormax-Tiilikattojen nostaminen takaisin Suomen tunnetuimmaksi kattotiilibrändiksi käynnistyi kesällä huomiota herättäneellä radiokampanjalla. Ormax-Tiilikatot -logo otettiin taas käyttöön ja yrityksen nimeksi tuli Ormax Monier Oy.

Kattotiilillä on selviä etuja kilpaileviin materiaaleihin verrattuna energiatehokkaassa ja elinkaariedullisessa rakentamisessa. – Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä, mittatarkkoja ja helppoja asentaa.  Muotoja, värejä ja pintavaihtoehtoja erilaisiin arkkitehtuureihin on paljon. Samat ominaisuudet tekevät kattotiilistä myös parhaan vaihtoehdon korjausrakentamiseen. Kustannustehokas kattotiili nostaa vanhankin rakennuksen jälleenmyyntiarvoa.

Ormax-Tiilikatot oli erityisesti 1990-luvulla vahva brändi, jonka tunnettuus ja markkinaosuus olivat omaa luokkaansa.  Monien omistajavaihdosten myötä yrityksen nimi on muuttunut, mutta Ormax on säilynyt tuotenimissä.  Orimattilan modernilla ja  ympäristöystävällisellä tehtaalla valmistetaan Ormax- ja Ormax Protector -betonikattotiiliä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi laattamainen betonikattotiili Ormax Minster ja näyttävä valikoima savikattotiiliä.

Monier Oy on 21.8.2014 alkaen Ormax Monier Oy.

Lisätietoja: Ormax Monier Oy, Niko Neuvonen, 040-7661957, niko.neuvonen@monier.com

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.