KATTOUUTISET TOUKOKUU/2012

Aurinko ja lämpö ovat vihdoin saapuneet Suomeen ja uusi kausi on alkanut. Positiivisia merkkejä rakentamisen vilkastumisesta on jo nähtävissä. Kevätkampanjamme Helpoin tie uuteen kattoon herätti paljon mielenkiintoa kuluttajien keskuudessa ja kattoremonteille on kysyntää. Myös syksyllä on tulossa kampanja kuluttajille.
Yksi asia tähän liittyen on yhteistyön kehittäminen kattoasennusliikkeiden kanssa. Tänä vuonna käynnistimme valtuutetuille kattoasentajille RALA- pätevyysohjelman ja ilokseni voin kertoa, että Eliittikatot Oy:lle on ensimmäisenä myönnetty RALA-pätevyys. Tästä asiasta lisää lehdessä.
Sähköinen media kasvattaa suosiotaan ja siksi mekin olemme tehneet useita hyödyllisiä YouTube-videoita, luultavasti maailman ensimmäistä iPhonen kattosovellusta unohtamatta. Käy tutustumassa!

Vilkasta kattotiilikauppaa toivottaa

Kim Henriksson

RALA-pätevyys Eliittikatot Oy:lle

Kattoasentamisen RALA-pätevyys on myönnetty Monier Partner Clubiin kuuluvalle Elittikatot Oy:lle pelti- ja tiilikattojen asentamiseen. Lue lisää Eliittikatot Oy:stä.

MORE 
As Oy Pohtolan kattoremontti valmistui

Kattoremontin tarpeesta oli As Oy Tampereen Pohtolassa puhuttu jo pitkään. Vanha katto oli tullut elinkaarensa päähän ja uusimiselle oli tullut tarve. Seuraamme seurantakohteen valmistumista.

MORE 
Kattorakenteet yksi omakotitalojen ongelmakohdista

Jo toteutettujen kuntotarkastusten perusteella suomalaiset omakotitalot ovat uskottua huonommassa kunnossa. Puutteita on mm. vesikattojen läpivientien tiivistyksissä ja yläpohjan tuuletuksessa.

MORE 
Etsitään kattoasentajia

Etsimme lisää kattoasentajia yhteistyökumppaneiksi alueille: Oulu, Kuopio, Joensuu, Tornio, Kemi ja Rovaniemi. Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Kari Virtanen puh. 0400-581 162.
 

Asiakaspalvelun terveiset

Asiakaspalvelun riveihin on saatu kesäksi vahvistusta Niko Neuvosesta ja Mari Levirinteestä. Tervetuloa!

YouTube-videot

Käy tutustumassa uusiin YouTube-videoihin.

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.