KATTOUUTISET TOUKOKUU/2010
Tervetuloa kevät!

Kylmä ja pitkä talvi on viimein päättynyt ja kevään merkit ovat havaittavissa kaikkialla. Kasvava optimismi alkaa näkyä myös rakennusalalla ja kattosesonki on jo parhaimmillaan. Tässä Kattouutiset-numerossa voit lukea North European Roofer of The Year 2010 -finaalin voittaneesta katosta kattoasentajineen. Lisäksi tarjoamme lukupaketin Launeen kirkosta Lahdessa, jonka kruunaa klassinen Vittinge-savikattotiili. Kattoa asennettaessa kannattaa muistaa erityisesti ne osat, jotka ovat "piilossa" mutta joiden tulee kuitenkin kestää yhtä pitkään kuin muunkin katon. Esittelyssä aluskatteiden aatelia, Divoroll Top RU.

Muistathan että asiakaspalvelumme ja tekninen neuvontamme auttaa sinua kaikissa kattoon liittyvissä kysymyksissä, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai remontoitava kohde. Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 09-25337200.

Hyvää kevään alkua!
toivottaa Kim Nylund ja koko Monierin henkilökunta

North European Roofer of the Year 2010-finaali ratkaistu

MONIERIn valtuutetut kattoasentajat voivat vuosittain kilpailla tittelistä "King of Roofs". Raati arvioi työtoteutuksen asentajien ammattitaidon ja kohteen kokonaisvaltaisen toteutuksen pohjalta. Voittaja, Suomen paras kattoasentaja, pääsee edustamaan Suomea Pohjoismaiden ja Baltian finaaliin: ”North European Roofer of the Year” -kisaan.

MORE 
Savitiilikatto kestää aikaa

Vuoden Katoksi 2001 valitun lahtelaisen Launeen kirkon upea punainen Vittinge-savitiilikatto on vain kaunistunut vuosien mittaan. Perinteinen savitiili onkin aina vuosikymmenet kestävä investointi arvorakennuksen arkkitehtuuriin.

MORE 
Aluskate joka tarpeeseen. Vähennä asennusaikasi puoleen.

Kaksi rullaa normaaliin omakotitalon kattoon (noin 140m2), siinä kaikki minkä tarvitset korvatessasi perinteiset umpilaudan ja huovan. Divorollin tekninen rakenne merkitsee lujaa kestävyyttä kun se samaan aikaan on kuitenkin helposti leikattava. Tuotteella on CE-merkintä ja Kattoliiton suositus.

MORE 
Lyhyesti:

Niko Neuvonen ja Juhani Haara ovat aloittaneet asiakaspalvelussamme. Tervetuloa tiimiin!

MORE 

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.