KATTOUUTISET SYYSKUU/2011

Iltojen pimentyessä ja syksyn tehdessä jo tuloaan tehdään vielä paljon kattoremontteja ja sesonki on parhaimmillaan. Samalla kuitenkin suunnataan jo katseita ensi vuoteen ja sen suunnitelmiin. Meillä on loppuvuodelle tulossa vielä yksi yllätys, Nova. Nova-savikattotiili on kehitetty erityisesti pohjoisen olosuhteita ajatelleen ja sen jokainen yksityskohta on tarkkaan harkittu. Lue lisää tässä numerossa. Lisäksi palaamme hetkeksi kesään ja Kokkolan asuntomessuille.Tarjoamme lukupaketin toisesta upeasta savitiilestä, Turmaliinista. Myös suuren suosion saavuttaneella sivustolla kaikkitiilikatosta.fi käydään uutta Voita katto -kilpailua. Kannattaa käydä tutustumassa!


Mukavia lukuhetkiä ja vilkasta syksyä toivottaa

 
Kim Henriksson ja koko Monierin henkilökunta

Nova - Uutta ilmettä suomalaiskatoille

Nova täydentää kattotiilivalikoimaamme sekä muotoilullaan että käytettävyydellään. Se on yksikouruinen lukitusjärjestelmällä varustettu kattotiili, joka edustaa kaikista uusimpia innovaatioita. Tuloksena on teknisesti korkeatasoinen ja helposti asennettava kattotiili, joka kestää pohjoismaisen ilmaston haasteet sekä ikääntyy kauniisti vuosien saatossa. Lisäksi se on hinnaltaan kilpailukykyinen.

MORE 
Kokkolan raakajalokivet

Villa Senioria ja Rantakiveä, kahta Kokkolan asuntomessujen kehutuimmista kohteista yhdistävät Biskop ja Turmalin. Ensimmäinen on kohteet suunnitellut kokkolalainen arkkitehti Kristian Biskop ja jälkimmäinen Suomessa vielä harvinainen laattamainen savikattotiili Turmalin.

Turmaliini on luja raakajalokivi. Nimi tulee singalin kielen sanasta "tura mali", joka tarkoittaa "moniväristä kiveä". Nimi on tarkkaan harkittu, sillä Monierin saksassa valmistettavia savikattotiiliä on saatavissa seitsemänä väri- ja pinnoitevaihtoehtona. Asuntomessukattoihin päätyi kuitenkin arkkitehtien suosimaa enkopoitua antrasiitin väristä Turmalinia.

MORE 
kaikkitiilikatosta.fi

Kampanjasivuillamme kaikkitiilikatosta.fi on alkanut Voita katto -kilpailu. Kilpailu on käynnissä 1.9-16.10.2011.

MORE 
Asiakaspalvelun terveiset

Asiakaspalveluun on tulossa hieman muutoksia syksyn kuluessa. Tuija Lipponen palaa takaisin Monierin asiakaspalveluun. Tervetuloa Tuija! Hanna Thurman siirtyy lokakuussa uusiin haasteisiin ja valitettavasti jättää meidät. Myös tekninen neuvojamme Timo Hilekoski siirtyy uusiin haasteisiin ja uutta henkilöä etsitään parhaillaan. Onnea ja menestystä heille jatkossa!

Kattokoulu

Kattokoulumme on peruskurssi kaikille, jotka työskentelevät tiilikattojen parissa; rautakaupassa, asiakaspalvelussa tai asentajana.

Kattokoulut pyörähtävät taas käyntiin. 16.11 ja 30.11 on asennuspainoitteinen kattokoulu ammattilaisille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset  tästä .

Tervetuloa uusiin kattokoulutiloihimme Pennalaan!

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.