KATTOUUTISET SYYSKUU/2010
Tervetuloa syksy!

Tuulineen ja tuiskuineen. Katto on talon tärkein ja ensimmäinen suoja ilmaston vaikutuksia vastaan. Muutama viikko sitten päättyneellä kattokiertueellamme meillä oli ilo tavata useita kattoasioista kiinnostuneita. Neljällä Suomen paikkakunnalla vieraillut kattokiertue oli uusi ja erilainen tapa tuoda kattotietoa kuluttajia lähemmäksi. Lue raportti kattokiertueesta tässä uutiskirjeessä. Syksyn tullessa on myös aika kurkistaa katolle ja tarkistaa miten katto ja kattotarvikkeet voivat, jotta pahoilta yllätyksiltä voidaan välttyä. Lisäksi meillä on ilo toivottaa Kim Henriksson tervetulleeksi takaisin Monierin palvelukseen uutena avainasiakas- ja myyntitiimipäällikkönämme!

Mukavaa ja menestyksekästä syksyn aikaa toivottaa koko Monierin henkilökunta

Kattokiertue jakoi tietoa ja antoi ideoita

Monierin elokuun lopussa Turusta käynnistynyt Kattokiertue huipentui 6.-7. syyskuuta Helsingin Rautatientorille. Kiertue kiinnosti satoja katoista kiinnostuneita ja katon vaihtoa suunnittelevia suomalaisia.

MORE 
Kattoturva kuntoon talven varalle

Katolla liikkumisen turvallisuus on rakennuksen omistajan vastuulla. Yleisin vieras katolla on nuohooja, mutta myös antenniasentaja tai ilmanvaihtolaitteen huoltaja voi käydä siellä aina silloin tällöin. Ilman kunnossa olevia kattoturvatuotteita ammattilaiset voivat kieltäytyä menemästä katolle.

MORE 
Lyhyesti

Kim Henriksson on uusi avainasiakas- ja myyntitiimipäällikkömme.

MORE 

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.