KATTOUUTISET MARRASKUU/2011

Tiesitkö, että Ruotsissa ja Suomessa on eniten lasten allergioita Euroopassa? (Lähde: The Lancet, 2011). Siinä määrin kuin me Monierilla voimme auttaa kääntämään suunnan tälle surulliselle kehitykselle, haluamme tehdä sen. Uskomme, että aika on tullut hengittäville aluskatteille, koska suurin vaara talon terveydelle on kosteus. Hyvä hengittävä aluskate on siis avainasemassa. Lue lisää tässä numerossa. Toinen erittäin ajankohtainen aihe on hyvän kattoturvan merkitys varsinkin runsaslumisina talvina. Oikein asennetut lumiesteet, kulkusillat ja tikkaat ehkäisevät monilta onnettomuuksilta. Lisää aiheesta lehdessä. Pääsette myös tutustumaan hieman uusiin Monierilaisiin. Tervetuloa joukkoomme!

Voimakkaat muutokset markkinatilanteessa ovat näkyneet ja tulevat näkymään varmasti meidän kaikkien työssä. Vaikka positiivia merkkejä ei ole juurikaan näkyvissä, meidän täytyy sinnikkäästi jatkaa hyvää tekemistä yhdessä!

Mielenkiintoisia lukuhetkiä,

Kim Henriksson ja koko Monierin henkilökunta

Hengittävät aluskatteet

Diffuusioavoimet modernit aluskatteet hengittävät. Niitä voi hyvin verrata teknisiin urheiluvaatteisiin. Nykyisin sadekelin vaatteet valmistetaan mukavista materiaaleista, jotka pitävät kosteuden ulkopuolella, mutta hengittävät hikoilun aiheuttaman kosteuden ulos. Kuten hyvien ulkoiluvaatteiden, myös aluskatteiden on oltava erittäin kestäviä.

MORE 
Kattoturvat kuntoon

Suomen rakentamismääräyskokoelman osa F2 rakennuksen käyttöturvallisuudesta määrää, että rakennuksen huoltamisen turvallisuus on varmistettava. Katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille sekä muille säännöllistä käyntiä vaativille rakennusosille ja laitteille on järjestettävä tarkoituksenmukainen, katkeamaton kulkutie.

MORE 
Henkilöstöuutisia

Uusia Monierilaisia on tullut taloon ja tässä pientä esittelyä uusista vahvistuksista.

MORE 
Kattokoulu

Kattokoulumme on peruskurssi kaikille, jotka työskentelevät tiilikattojen parissa; rautakaupassa, asiakaspalvelussa tai asentajana.

Kattokoulut pyörähtävät taas käyntiin. Suuren suosion takia olemme varanneet syksyyn vielä yhden päivän 23.11.2011, jolloin  on asennuspainoitteinen kattokoulu ammattilaisille. Nyt kaikki kattokouluun! Lisätietoja ja ilmoittautumiset  tästä .

Tervetuloa uusiin kattokoulutiloihimme Pennalaan!

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.