KATTOUUTISET MAALISKUU/2012

Korkeasaaren karhut ovat heränneet talviuniltaan, mitä voidaan jo pitää varmana kevään merkkinä. Tämän saman trendin toivomme jatkuvan myös rakentamisessa.  Olemme valmistelleet tulevaa kautta monilla uusilla asioilla. Päällimmäisenä on tiivistynyt yhteistyö valtuutettujen asentajien kanssa ja RALA- pätevöityminen. Myös uusi King of Roofs 2012 on valittu. Voiton lunasti tänä vuonna Kattava Oy. Paljon onnea! Molemmista aiheista lisää tässä lehdessä. 
Meillä alkaa myös kevätkampanja Helpoin tie uuteen kattoon huhtikuussa, jonka toivotaan innostavan kuluttajia kattoremonttiin. Kampanjan tarkoitus on myös kertoa, kuinka helppoa ja vaivatonta uuden katon hankinta voi olla.

Keväisin terveisin

Kim Henriksson & Monierin henkilökunta

RALA yhteistyö

Pohjoismaiden ja Baltian johtava katemateriaalien toimittaja Monier ryhtyy edellyttämään valtuuttamiltaan kattourakoitsijoilta RALA-pätevyyttä. –Meille tiilikattotoimittajana on erittäin tärkeää voida varmistua kattoasennuksen ammattitaidosta, Monier Oy:n maajohtaja Kim Henriksson painottaa.

MORE 
King of Roofs 2012

Vuoden King of Roofs 2012 on valittu. Voittaja on Kattava Oy, joka osallistui kilpailuun hienolla kohteella, Paasikiviopistolla.

MORE 
Helpoin tie uuteen kattoon

Viikolla 16 Monierilla alkaa odotettu kevätkampanja, jonka teema on HELPOIN TIE UUTEEN KATTOON. Kampanjan tarkoitus on kertoa kuluttajalle, kuinka helppoa uuden katon hankinta voi olla.

MORE 
Partner Club -vuosikokous


Tänä vuonna Partner Club vuosikokous järjestettiin Saksassa. Samalla pääsimme tutustumaan  Divoroll aluskatetehtaalle, missä saimme läheltä seurata aluskatteen valmistusta. Kiitos kaikille osallistuneille onnistuneesta matkasta.

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.