KATTOUUTISET MAALISKUU/2011
Tervetuloa uusi kattovuosi 2011!

Lumirikkaan talven jälkeen saamme vihdoin kokea kevään merkkejä ilmassa! Lumen sulamisen myötä uusien kattojen asentaminen pääsee taas vauhtiin ja myös monet kuluttajat löytävät tiensä rautakauppojen tiskien taakse. Kun uuden katon vaihto on edessä tulee muistaa, että katto on kokonaisuus jonka kaikkiin osiin tulee voida luottaa vuosikausiksi eteenpäin. Erittäin tärkeä osa kattoa on aluskate ns. ”piilossa oleva kattomateriaali” jonka tulee kuitenkin kestää yhtä kauan kuin itse vesikatteen ja siksi katon asentamisen yhteydessä ei kannata alkaa pihistää tämän tärkeän seikan kanssa. Lue lisää aluskatteen merkityksestä vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessämme. Tarjoamme lisäksi lukupaketin As Oy Kyttälän vaativasta kattoremontista. Monierin kotisivut tullaan uusimaan kevään aikana. Tämän uudistuksen myötä tiedon löytäminen www-sivuiltamme tulee helpottumaan entisestään. Uutta sivustollamme on jo kuitenkin päivitetty versio kuluttajille suunnatusta kattolaskuristamme, jonka avulla he voivat tehdä suuntaa-antavan kustannusarvion uudesta katosta. Tärkeä funktio on myös mahdollisuus lähettää kysely eteenpäin joko rautakauppaan tai valtuutetulle kattoasentajalle ja tätä kautta päästä yhteyteen teidän kanssa, jotka voivat auttaa uuden kattoratkaisun toteuttamisessa.

Tervetuloa jakamaan uusi ja menestyksekäs kattovuosi 2011 kanssamme!

Kim Henriksson ja koko Monierin henkilökunta

Aluskatteesta ei saa tinkiä!

Kunnon aluskate on halpa henkivakuutus talolle. Se suojaa rakenteita vielä siinäkin vaiheessa, kun varsinainen katemateriaali väsyy.

MORE 
As. Oy Kyttälää komistaa Vuoden Katto 2007

Vuoden Katot-sarjassa muistelemme Vuoden Kattoa 2007. As. Oy Kyttälän kattokorjaus palkittiin erittäin hienosti onnistuneena projektina.

MORE 
Lyhyesti:

30 vuoden tuotetakuu nyt myös Ormax Minsterillä

Uusi kattolaskuri kuluttajille Monierin kotisivuilla

MORE 

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.