KATTOUUTISET KESÄKUU/2011

Tiilikattojen kysyntä on ollut huipussaan viimeisten kuukausien aikana. Säät ovat suosineet rakentajia ja toivottavasti vilkas sesonki jatkuu kauden loppuun asti.
Olemme lanseeranneet uuden verkkosivuston, kaikkitiilikatosta.fi, jonka kohderyhmänä ovat kaikki nykyiset tai tulevat omakotitaloasukit, joilla uuden katon hankinta on ajankohtaista. Kyseisillä verkkosivuilla järjestimme lanseerauksen yhteyteen kilpailun, jossa osallistujan tuli perustella miksi juuri hänen tulisi saada talolleen uusi katto sekä lähettää kuva nykyisestä talostaan. Kilpailun pääpalkintona arvomme tiilikaton ja julkistamme voittajan kotisivuillamme kesäkuussa. Kilpailu oli menestys, mikä osaltaan kertoo korjausrakentamisen kasvusta. Olemme lisäksi kehittämässä Monier iPhone-sovellusta, jonka myötä kaikenlainen käytännön tieto kulkee jatkossa mukana kattoammattilaisten taskussa .Lue lisää tässä numerossa.
Myös asuntomessut käynnistyvät heinäkuussa Kokkolassa. Messuilla voit käydä ihastelemassa Monierin tiilikattoja kohteissa nro. 4, 30, 37 ja 40. Tämän vuoden asuntomessuilla ovat näyttävästi esillä Turmalin savitiilikatot sekä Ormax Protector tiilikatot.
Koko Monierin henkilökunta toivottaa teille kannattavia kattokauppoja ja rentouttavaa lomaa sitten kun sen aika koittaa!

Monierin Pennalan kattotiilitehdas täytti 10 vuotta

Vuosikymmentä Suomen suosituimpien betonikattotiilien valmistajana juhlistettiin toimittajavierailulla. Ormax- ja Ormax Protector –kattotiilet tuotetaan nykyisin entistäkin ympäristöystävällisemmin.

Tärkeimpien rakentamisen ja asumisen lehtien toimittajia ei aivan joka päivä saa vierailulle tehtaalle. Orimattilan Pennalaan osa journalisteista tuli kuitenkin jo toista kertaa, muistissaan vielä elävästi tehtaan vihkiäiset 10 vuotta sitten

MORE 
Päivä työmaalla

Hollolaan rakennettavan rivitalon Ormax-betonitiilikaton asennus on ammattimiehille iltapäivän urakka.

Rkl Olavi Järvinen rakentaa Hollolan Kukkilaan kuuden rivitalon kohdetta. Kaikkiaan taloissa on 24 asuntoa, kolmioita ja kaksioita. Samantyyppisiä kohteita Lahden alueella rakennetaan paljon. 

MORE 
Monier nyt myös iPhonessa

iPhoneen kehittämämme sovellus on pian saatavilla App Storesta. Erityisesti kattoasentajille suunnatun sovelluksen myötä kaikki käytännöllinen Monier-info kulkee nyt helposti mukana taskussa

MORE 

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.