KATTOUUTISET JOULUKUU/2011

Tätä lukiessasi joulu on jo ovella ja kaikki rauhoittuvat joulun viettoon. Ensi vuodesta on tulossa mieleenkiintoinen ja haastava. Aika näyttää miten markkinatilanne kehittyy. Iloksemme voin kertoa, että olemme saaneet myyntiin vahvistusta Teemu Siveniuksesta, joka tulee hoitamaan projektimyyntiä Etelä-Suomen alueella. Voitte tutustua Teemuun tarkemmin tässä numerossa.
Vietimme uuden kattokoulumme avajaisia 16.11.2011. Uudistettu kattokoulu on saanut hienon vastaanoton ja kaikki koulutustilaisuutemme ovat olleet suosittuja. Jatkoa seuraa jo heti vuoden alussa eli nyt kaikkien teidän jotka ette ennättäneet tai mahtuneet kattokouluun kannattaa jo ilmoittautua alkuvuoden koulutuksiin!


Me Monierilaiset haluamme kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kattokoulun avajaiset

Vietimme uusitun kattokoulumme avajaisia 16.11.2011. Lisätietoa myös alkuvuodesta järjestettävistä kattokouluista. Kannattaa ilmoittautua heti!

MORE 
Joulukisa

Osallistu joulukisaan ja voita glögipullo! Arvaa mistä tuotteesta kuvassa on kyse.

MORE 
Henkilöstöuutisia

Tutustu uuteen projektimyyjään Teemu Siveniukseen.

MORE 
Monierin uusi ilme

Monier logo sai raikkaamman ja nykyaikaisemman ilmeen. Muut värit poistuivat ja logon ainut väri on punainen. Logoja tullaan päivittämään vähitelleen ja kaikissa uusissa materiaaleissa käytämme uutta logoa.

Hyvää Joulua!

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.