KATTOUUTISET HUHTIKUU/2011

Kevään merkit ovat nyt havaittavissa kaikkialla ja kattosesonki on parhaimmillaan. Tässä Kattouutiset-numerossa voit lukea Monierin webbisatsauksesta, joka tapahtuu useammalla alueella. Kotisivumme ovat saaneet uuden ilmeen viime viikolla ja kampanjasivumme www.kaikkitiilikatosta.fi on myös julkaistu. Tervetuloa tutustumaan! Meille tärkeä valtuutettujen kattoasentajien verkosto kokoontui vuosikokouksen merkeissä Tallinnassa huhtikuun puolivälissä. Monier on ollut aktiviisesti mukana useilla messuilla tämän vuoden aikana, lue lisää uutiskirjeestämme.

Muistathan, että asiakaspalvelumme ja tekninen neuvontamme auttaa sinua kaikissa kattoon liittyvissä kysymyksissä, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai remontoitava kohde. Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 09-25337200.

Menestyksekästä kattokevättä
toivottaa Kim Henriksson ja koko Monierin henkilökunta

Monierin uudet verkkosivut

Internet on pitkään ollut johtava tiedonhakulähde. Sama pätee myös silloin, kun katonvaihto on tulossa ajankohtaiseksi. Jotta Monier pystyisi tarjoamaan katto-osaamistaan yhä helpommin, kotisivumme on päivitetty entistä käyttäjäystävällisemmäksi ja tarvittava tieto on nyt helposti saatavilla. Tämän lisäksi olemme myös lanseeranneet upouudeen verkkosivuston, kaikkitiilikatosta.fi, jonka kohderyhmänä ovat kaikki nykyiset tai tulevat omakotitaloasukit, joilla uuden katon hankinta on ajankohtaista. Olemme lisäksi kehittämässä Monier iPhone-sovellusta, jonka myötä kaikenlainen käytännön tieto kulkee jatkossa mukana kattoammattilaisten taskussa..

MORE 
Partner Club vuosikokous

Partner Club vuosikokous pidettiin tänä vuonna Tallinnassa. Suuri joukko valtuutettuja kattoasentajiamme kokoontui aurinkoisina huhtikuun päivinä jakaakseen kokemuksia ja kuullakseen Monierin suunnitelmista vuodelle 2011. 

MORE 
Monier näkyvästi kevätkauden messuilla

Monierin kattotiilivalikoima ja rautainen ammattiosaaminen oli hyvin esillä hyvin talven ja kevään rakennusmessuilla. Erityisesti katonvaihtajat kyselivät tarjouksia innokkaasti.

MORE 
Lyhyesti

Asiakaspalvelun uutisia:

Jyri Hanninen aloitti asiakaspalvelussa  28.3.2011. Kesällä teitä palvelemaan tulevat myös Jenna, Mari ja April.
Niina Haahkola on siirtynyt markkinointikoordinaattorin tehtäviin

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.