KATTOUUTISET HELMIKUU/2012

Vuoden vaihtuminen merkitsee aina uuden alkua ja tänä vuonna uuden presidentin myötä myös erään aikakauden loppua. Ennen vaalien toista kierrosta riitti jännitettävää siinäkin, vähentävätkö kuluvan talven osalta epätavallisen kirpakat pakkassäät äänestysintoa. Monissa vanhemmissa taloissa paukkupakkaset ovat varmasti herättäneet ajatuksen energiaremontin tarpeellisuudesta. Hyvin eristetty, tiivis ja ehjä tiilikatto auttaa kummasti pitämään kylmää loitolla.

Talvi on muuten erinomaista kattoremonttiaikaa. Lue, kuinka tamperelaisen taloyhtiön 40 vuotta vanha tasakatto remontoidaan aumakatoksi. Viime vuoden kattokilpailun voittanut kirkkonummelaispariskunta puolestaan suunnittelee kattoremonttiaan kesäksi. Huolettomimmin kattoremontista selviää, kun antaa sen ammattilaisten tehtäväksi. Lahtelaisen Suomen KattoCenterin henkilökunta päivittää taitojaan Monierin Kattokoulussa.

Myös Monierissa vuosi 2012 on tuonut mukanaan uutta ja muutoksia. Tutustu painotuoreeseen esitteeseen ja hinnastoon! Organisaatiomuutoksella olemme puolestaan halunneet keskittää voimavarojamme nimenomaan suomalaiseen kattomarkkinaan. Sen myötä minullakin on uusi toimenkuva, maajohtaja.

Valoisia kevättalven päiviä ja hyviä lukuhetkiä,

Kim Henriksson ja koko Monierin henkilökunta

Onnekas talo saa uuden katon

Saamme tutustua Voita katto -kilpailun voittajiin. Silja ja Jaakko Tawastin 1980-luvun alussa rakennettu kirkkonummelalaistalo on rakennettu onnekkaiden tähtien alla. Se saa ensi kesänä suojakseen uuden betonitiilikaton.

MORE 
Katoille tarvitaan tosiammattilaisia

Kattoammattilaiset hiovat taitojaan Monierin uudistetussa Kattokoulussa Pennalassa. Lahtelaisessa kattojen kunnostamiseen erikoistuneessa Suomen KattoCenterissä panostetaan kattoammattilaisten ammattitaitoon.

MORE 
Seurantakohde Tampereella

Tasakatosta harjakatoksi – As Oy Pohtolankatu 69:n katto remontoidaan talvella.Tutustumme tamperelaiseen taloyhtiöön, jonka tasakatto muutetaan aumakatoksi keskellä talvella. Kohteen pääurakoitsijana toimii Kerabit Pro Oy. Remontin etenemistä pääset seuraamaan myös täältä Omataloyhtiön sivuilta.

MORE 
Uutta Monierilla

Uusi esitteemme Kaikki tiilikatosta on ilmestynyt ja on ladattavissa täältä. Uusi hinnastomme on astunut voimaan 1.2.2012.

Part of BMI Group

If you no longer wish to receive this Newsletter, just click here to unsubscribe.

If you cannot read this newsletter, please click here.