Ormax Pro -kattopinnoite

Mikä pinnoite tulisi valita?

Ammattilaisten kehittämä

Ormax ja RestaKoti kehittivät yhdessä remonttikohteisiin soveltuvan pinnoitteen, joka suojaa tiiliä yhtä hyvin kuin uusien tiilien tuotantolinjalla saama maali. Ormax Pro on UV-suojattu tiilikattopinnoite, joka tekee katosta uuden näköisen ja antaa lisäsuojaa säätä ja kulumista vastaan.

Ormax Pro -tiilikattopinnoite on ainoa Ormax-Tiilikattojen suosittelema pinnoite - se säilyttää Ormax-tiilikatteen teknisen takuun ja täyttää erittäin korkeat laatuvaatimukset. Ormax Pro -pinnoite on kehitetty samasta tuotteesta, jota Ormaxin Orimattilan betonikattotiilitehtaalla käytetään uusien Ormax-kattotiilien maalaukseen tuotantolinjastolla. Tehtaalla käytettävää maalia kehitetään jatkuvasti vastaamaan vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.


ORMAX PRO -värivaihtoehdot

VäriTUOTENUMERONCS-värikoodiKUVA
Savitiilenpunainen340000014S3560-Y60R
Tupapunainen340000015S3560-Y90R
Tummanharmaa340000016S7502-B
Musta340000012S9000-N
Ruskea340000013S8010-Y70R

Valitse katollesi soveltuva pinnoite

Mietitkö katon pinnoittamista? Katon pinnoitustuotetta valittaessa kannattaa varmistaa, että pinnoiteaine on kattovalmistajan hyväksymä. Esimerkiksi Ormax-kattotiilien 30 vuoden takuu saattaa raueta, jos kattoa on käsitelty sitä kemiallisesti rasittavalla aineella. Valmistajan hyväksymillä tuotteilla varmistat, että katto pysyy kunnossa ja takuu voimassa!

Voiko kattosi pinnoittaa? Katon pinnoittaminen ammattilaisen toimesta käy helposti. Ensin tarkastaja käy kohteessa varmistamassa, että katto soveltuu pinnoitettavaksi ja aluskate on ehjä. Tämän jälkeen katto suojataan ja pestään huolella. Seuraavaksi katto käsitellään Ormax -kasvustontorjunta-aineella, jonka jälkeen katto pinnoitetaan katon väriin sopivalla Ormax Pro -pinnoitteella.

RestaKoti Oy on eniten tiilikaton pinnoituksia tekevä yritys
Suomessa. RestaKoti on myös ainoa Ormaxin valtuuttama
Ormax Pro -pinnoitteella katon pinnoitusta tarjoava yritys.

www.restakoti.fi