Katonpesuaineet

Vain huollettu katto on toimiva katto

Katto joutuu kovalle rasitukselle

Katon tarkoitus on suojata taloasi ja omaisuuttasi koko elinikänsä ajan avian kuten auton pelti suojaa moottoria ja muita autolle tärkeitä ja arvokkaita teknisiä osia. Katto on ns. talosi viides julkisivu, joka joutuu kaikista kovimmalle rasitukselle. Samoin kuin mikä tahansa muu materiaali, toimii kattosikin parhaiten puhtaana ja huollettuna. Kesäisin UV-säteily on suurta, syksyllä ja keväällä rankat sateet rasittavat taloasi ja talvella lumikuorma moninkertaistaa rakenteisiin kohdistuvan painokuorman.

Pitämällä katon puhtaana pidennät sen käyttöikää

Siisti ja hoidettu katto on hyvännäköinen sekä helppohoitoisin. Pitämällä kattosi puhtaana pidennät huomattavasti sen käyttöikää. Sammal, jäkälät ja levät eivät rasita kattoa. Kasvusto kerää vettä itseensä eikä katto kuivu yhtä nopeasti. Puhtaalta katolta vesi poistuu paremmin kuin likaiselta. Pitkäaikaiskestävyyden takia on parempi mitä nopeammin katto kuivuu.

Mikäli kattosi puhtaanapitoa on laiminlyöty ja katolle on päässyt kertymään kasvustoa kuten sammalta tai jäkälää, voit käyttää kehittämiämme tehokkaita ja turvallisia biohajoavia tuotteita kattosi puhtaanapitoon. Katon peseminen ja puhdistus on helppoa valmistajan hyväksymillä tuotteilla.

Käytä valmistajan hyväksymiä aineita

Käyttämällä valmistajan hyväksymiä aineita voit varmistua tuotteiden soveltuvuudesta katollesi. Kattotiilillä on jopa 30 vuoden takuu ja käyttämällä vääriä aineita saattaa takuu raueta. Valmistajan hyväksymät aineet ovat valmistajan testaamia ja hyväksymiä eivätkä ne vaikuta katon kriittisiin ominaisuuksiin kuten hengittävyyteen. Testatut aineet ovat turvallinen ja varma valinta. Mikäli käytät muita kuin valmistajan hyväksymiä aineita, varmista aina aineen valmistajalta soveltuvuus omalle katollesi.

Ormax-katonpesuaineet

Ormax Siisti Katto – Helppokäyttöinen puhdistaja sekä pitkäikäinen katon suoja

Ormax Tehopesu – Nopeasti ja tehokkaasti puhdasta

Tuotteet soveltuvat tiili-, pelti-, huopa- ja mineriittikatoille sekä pesevät myös pihakivet.

Käyttämällä valmistajan hyväksymiä kattopesuaineita varmistat, että Ormax -kattosi takuu säilyy ennallaan.

  

Monta tapaa puhdistaa, pestä ja suojata:
Helpoin tapa puhdistaa ja suojataSiisti Katto
Tehokas pesuTehopesu
Tehokas pesu ja suojakäsittelyTehopesu + kuivaus + Siisti Katto
Erittäin hoitamattomalle katolleSiisti Katto + vaikutusaika + Tehopesu + kuivaus + Siisti Katto
Maalausta edeltävä pesukäsittelySiisti Katto + vaikutusaika + Tehopesu