Suomi 100 vuotta

Kirsti Paakkanen suunnitteli laatusinetin Ormaxin aluskatteelle

Laadukas hengittävä aluskate suojaa talon rakenteita koko talon iän. Vielä nykyisinkin aluskate on liian usein kattorakenteen heikoin lenkki. Suomen 100 v. juhlavuoden kunniaksi halusimme nostaa tämän asian esiin. Tänä vuonna kiinnitetään erityistä huomiota kestävään ja terveelliseen rakentamiseen seuraavalle vuosisadalle. Juhlavuoden kunniaksi Kirsti Paakkanen kutsuttiin suunnittelemaan visuaalisuus Ormaxin suosituimmalle aluskatteelle. Designin ja markkinoinnin rautainen ammattilainen sai vapaat kädet suunnitteluun ja hän nosti esiin laatusinetin.

- Kun halutaan rakentaa kestävästi ja laadukkaasti on syytä kiinnittää huomiota rakenteiden terveyteen. Kuinka paljon tänä päivänä puhutaankaan hometaloista ja niihin liittyvistä ongelmista. Tässä aluskatteessa hengittävyys on sen tärkein ominaisuus ja tämän halusin nostaa visuaalisuudeksi laatusinetin muodossa. Kun tuotteessa on ainutlaatuinen lupaus, sitä on syytä korostaa, yrittäjäneuvos Kirsti Paakkanen toteaa.

Kattotiilet ovat kiistatta markkinoiden pitkäikäisin katemateriaali. Savikattotiilet kestävät jopa vuosisadan ja betonikattotiiletkin 70 vuotta. Tällä hetkellä kuitenkin korjataan 1980-luvun talojen kattoja sen vuoksi, että aluskatteet ovat pettäneet. Myös aluskatteen tulisi kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalinkin.

Ormaxin laatusinetillä kruunattu Divoroll-aluskate on astumisen kestävä veden- ja tuulenpitävä ensiluokkainen hengittävä aluskate. Se sallii kattorakenteiden sisällä muodostuvan kosteuden haihtumisen ja pitää ulkoa tulevan kosteuden poissa.

Tätä aluskatetta on saatavilla vain rajoitettu erikoiserä! Tilaa heti omasi, ettet jää ilman!

Lue lisää aluskatteista

Katso tekniset tiedot