Talopaketit

Ormax-Tiilikatto on aina muodissa

Rakentamisen tasossa on paljon laatueroja, kuten myös kaikissa rakennusmateriaaleissa. Valitessasi talotoimittajaa on tärkeää varmistua heidän käyttämien materiaalien laadusta. Ormax-kattotiilet ovat parhainta laatua ja niiden elinkaari voi olla jopa 70 vuotta. Varmista, että talosi materiaalit ovat pitkäikäisiä.

Tänä päivänä suosituimmat värit katolla ovat tummia, jotka sopivat tänäpäivänä rakennettaviin vaaleisiin taloihin loistavasti. Kuitenkin perinteisempiäkin puutaloja tehdään paljon, joihin pehmeämmät värit, kuten savitiilenpunainen tai tupapunainen sopivat parhaiten. Tiilikatto on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Tästä syystä tiilikatto on uudisrakentamisessa hyvin suosittu vaihtoehto; monet talotehtaat sisällyttävätkin sen talopakettien vakiotoimitukseen. Alta löydät listan talotehtaista, jotka käyttävät Ormax-kattotiiliä taloissaan.

TIILIKATTO - SILEÄT LINJAT UUDISRAKENTAMISESSA

Viime vuosina sileät linjat ovat alkaneet houkuttelemaan uudisrakentajia. Lukkosaumapelti on yleisestynyt uudisrakentamisessa. Lukkosaumapelti on kuitenkin hyvin äänekäs sekä luonnottoman näköinen materiaali. Markkinoille toivottiin pitkään käytössä olevia vaihtoehtoja kestävämpää ja hiljaisempaa kattotiiliratkaisua. Täten olemmekin tuoneet markkinoille sileät laattakattotiilet Minsterin® ja Turmalinin vastaamaan nykyarkkitehtuurin haasteisiin.

Sekä Minster® että Turmalin edustavat kattotiilien uusinta tuontantoteknologiaa. Ne ovat mittatarkkoja, lukkiutuvia kattotiiliä, jotka ovat helppoja ja nopeita asentaa. Joustava ruodeväli mahdollistaa kattopinnan mittojen sovittamisen kokonaisten kattotiilien mukaan ja tiilen takasivun vahvikkeet antavat optimaalisen vakauden ruoteiden päällä. Molempiin laattakattotiiliin on saatavana täydellinen valikoima kattotarvikkeita katon ilmeen ja toimivuuden viimeistelemiseksi.