Kattoasentajat ja jälleenmyyjät

ORMAX-KATTOASENTAJAT

koulutamme asentajia jatkuvasti

Valtuutetut kattoasentajamme ovat itsenäisiä yrityksiä, joita koulutamme säännöllisesti tuotteidemme ja kattoratkaisujemme osalta. He osaavat kaikki tuotteisiimme liittyvät seikat laatu- ja turvallisuuskysymyksiä myöten ja tietävät, miten jokainen yksilöllinen katto asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ormaxin valtuutetun kattoasentajan valinta on turvallinen ratkaisu.

asentajiemme rala-pätevyys

Rakentamisen Laatu RALA ry kerää ja ylläpitää tietoa alan yrityksistä, arvioi niitä ja antaa niille pätevyyksiä ja luokituksia. Sen palveluiden piirissä on jo noin tuhat rakennusalan yritystä. RALA-pätevyyden edellytyksenä on riittävä tekninen osaaminen ja riittävät resurssit, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitaminen sekä kunnossa olevat tilinpäätöstiedot. Lisätietoja RALAsta www.rala.fi

 

ORMAX-JÄLLEENMYYJÄT

Ammattitaitoa rautakaupasta

Ormax-jälleenmyyjät ovat myyneet tuotteitamme useamman vuoden ajan ja he osaavat kattoihin liittyvät asiat.  Me pidämme heidät jatkuvasti ajan tasalla tuotteidemme ja kattoratkaisujemme suhteen. Useilla jälleenmyyjillä on kattonäyttely/kattotiilimyymälä liikkeen tiloissa, jolloin kattotiilien ja kattotarvikkeiden valinnasta tulee helpompaa. Valitsemalla Ormaxin jälleenmyyjän teet katon valintaprosessin helpommaksi ja luotettavammaksi.

ORMAX on suomen suosituin tiilikatto

Ormax-tiilikatto on selkeästi Suomen suosituin tiilikatto. Täten Ormaxin tiiliä myydään lähes jokaisessa rakennustarvikkeita myyvässä liikkeessä. Suuren suosion vuoksi osa jälleenmyyjistämme myös varastoi tuotteitamme. Kysy siis omasta rautakaupastasi tarjousta Ormax-tiilikatosta.