Legal Disclaimer

Nämä sivut on Monier Oy:n (Sinikalliontie 3 B, 02630 Espoo) tekemiä. Monier Oy on sivujen ja niiden sisällön omistaja. Sivuja saa käyttää vain alla mainittuihin tarkoituksiin. Hyväksyt alla olevat ehdot käyttämällä sivujamme.

This website has been created by:
Monier Roofing AB
Box 518
129 69 Solna
Sweden
Tel. +46 8 555 660 00
Fax. +46 8 555 660 02
Executive Committee: Mark Randall (CEO), Mats Ekström, Margaretha Söderström, Thomas Nilsson, Bo Lindgren

Registered office: Monier Oy, Sinikalliontie 3 B, 02630 Espoo, Finland
Comm. Reg. No: 530.386
VAT nr:  FI08699661
Tax Payer ID no.:  0869966-1

Sivujen vastuukysymykset

1. Tekijänoikeudet

Sivun oikeudet ja sisältö kuuluu Monier Oy:lle tai kolmannelle osapuolelle. Sivuja voi käyttää vapaasti ei-kaupalliseen henkilökohtaiseen käyttöön (mm. sivujen katselu, lataus, sivujen tulostus) ja lisäksi tuotteidemme tai palvelujemme tilaukseen. Sivujen käyttö kaupalliseen tarkoitukseen on kielletty, ellei Monier ole antanut siihen lupaa. Tavaramerkkimme mukaan lukien logot, mainoslauseet, ja tuotenimet ovat Monier Oy:n omaisuutta ja ainoastaan Monier Oy:n käytössä (ellei niiden muuhun käyttöön ole annettu erikoislupaa).

2. Jäljentäminen

Sivujen tai niiden osien jäljentäminen on sallittua ainoastaan henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että Monier Oy mainitaan lähteenä. Lähde tulee merkitä seuraavasti: lähde: http://www.monier.fi ja "Monier Oy”.

3. Linkit

Näille sivuille/niiden sisältöön ei saa tehdä muutoksia esimerkiksi tekemällä linkkejä tai muita yhteyksiä tai kehystämällä yrityksemme sivuja, ellei Monier Oy ole antanut siihen kirjallista lupaa. Kaikki sivuiltamme lähtevät linkit on tehty ainoastaan sinun hyödyksi. Monier Oy ei vastaa niiden sivujen sisällöstä tai toimivuudesta, joihin pääsee sivujemme kautta tai niistä sivuista, joista pääsee tulemaan Monierin sivuille.

4.Täydellisyys

Monier Oy tekee kaikkensa että sivujen tiedot ovat ajantasalla, täydellisiä ja päivitettyjä. Monier Oy suosittelee kuitenkin tarkistamaan tiedon täsmällisyyden, jos käytät tietoja johonkin. Meidän monet kattoasiantuntijat ovat valmiita auttamaan mahdollisissa vaikeissa kysymyksissä. Monier Oy ei hyväksy korvausvaatimuksia sivujemme katselusta, lataamisesta tai käytöstä aiheutuvia vahinkoja.

5. Lainsäädäntö

Mahdollisissa erimielisyyksissä, jotka aiheutuvat sivujen tai niiden toimintojen käytöstä, sovelletaan Suomen lakia.

6. Henkilökohtaisen tiedon tallentaminen

Jos haluat tilata / käyttää Monierin tuotteita tai palveluita, sinun täytyy täyttää vaaditut henkilökohtaiset tiedot. Monier Oy käyttää tietoa toimeksiannon / tilauksen eteenpäin viemiseen yrityksen oikeille henkilöille tai tuote- ja palvelutietojen lähettämiseen sähköpostilla asianosaiselle. Monier säilyttää nämä tiedot luottamuksellisesti ja lähettää tietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle ainoastaan vain, jos se on äärimmäisen tärkeää edellä mainittuun tarkoitukseen.