Kattokoulutus

ORMAX järjestää tiilikattokoulutusta alan ammattilaisille

Kattokoulumme on perusteellinen yhden päivän peruskurssi kaikille, jotka työskentelevät tiilikattojen parissa; rautakaupassa, asiakaspalvelussa tai asentajana. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia tuotteistamme ja niiden asentamisesta. Erityisesti uusien tuotteiden lanseerausten yhteydessä panostamme koulutukseen.  Koulutuksessa saat paljon tietoa katon toimivuudesta, eri lakien ja asetuksien vaikutuksista. Tätä tietoa voit  soveltaa myös muihin katemateriaalivalintoihin. On myös tärkeää tietää tuotteiden oikea käyttötarkoitus ja asennustapa, jotta vältyttäisi virheiltä. Koulutuksessa käsitellän myös hyvin ajankohtaisia asioita mm. katon hengittävyyttä ja aluskatteen merkitystä rakentamisessa.

Koulutus on asennuspainotteista. Mikäli haluat myyntikoulutusta, ota yhteyttä oman alueesi myyntipäällikköön.

Koulutus tapahtuu uusituissa tiloissamme tehtaalla Orimattilan Pennalassa. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu heti, koska kurssit täyttyvät hetkessä.

Tulevat kattokoulut

Tällä hetkellä ei tulevia kattokouluja. Voit kuitenkin ilmoittaa kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella, jolloin ilmoitamme sinulle seuraavista kattokouluista.

  

 

KYSYMYKSISSÄ OTA YHTEYTTÄ

Birgitta Pollari
Myyntipäällikkö
040 759 5284
birgitta.pollari@ormax.fi