Tekniset piirrokset ja ohjeet

Suunnittelija – ota Ormaxin valmiit kattodetaljit käyttöösi ProdLibistä!

ProdLib on tuotekirjasto josta löytyvät valmiit detaljikuvat arkkitehtien ja suunnittelijoiden avuksi. Myös BMI Ormax on nyt mukana tuotekirjastossa! ProdLibin BMI Ormax-kirjasto tarjoaa suunnittelijoille valmiit CAD-kuvat parhaista rakenneratkaisuista Ormax-tiilikatoille.

Ormaxin kirjasto sisältää Ormax EVO- ja Protector+ -tuotteiden AutoCAD-detaljit. Tyyliltään moderni Ormax EVO –kattotiili luo katolle linjakkaan, tasaisen pinnan ja graafisen ulkonäön. Perinteisen mallinen, nykyaikaisesti pinnoitettu Ormax Protector+ puolestaan soveltuu niin uudisrakentamiseen kuin vanhan talon korjaukseenkin.

ProdLibistä löydät BMI Ormaxin lisäksi myös BMI Icopalin valmiit detaljikuvat esimerkiksi viherkattojen rakenneratkaisuille. Lataa BMI Ormaxin ja BMI Icopalin tuotekirjastot ProdLibistä ja suunnittele projekteihisi laadukkaat katot ja pihakannet!

Täältä löydät katon eri osien ja ratkaisujen tekniset piirrokset. Katon yksityiskohtaiset ratkaisut saattavat vaihdella aluskatevalinnan (hengittävä tai tiivis) ja kattorakenteen (kylmä tai lämmin) mukaan. Siksi nämä valinnat toimivat teknisten piirrosten ryhmittelyn pohjana.

A: Perusrakenteita

B: Räystäsratkaisuja

pulpettilopetus
Pulpettilopetuspdf

C: Alaräystäs

D: Harjaratkaisuja

E: Läpiviennit

F: Lappeen liitos seinään