Yrityksestämme

Orimattilalainen yrittäjä Martti "Masa" Karlsson aloitti ensimmäisenä Suomessa betonikattotiilien teollisen tuotannon. Hän käynnisti Orimattilassa betonitiilikattotehtaan vuonna 1977. Tästä alkoi Ormax-kattotiilten tarina. Nykyään yritys toimii Ormax Monier Oy nimellä, joka kuuluu BRAAS MONIER -konserniin. Orimattilan tehtaamme on Pohjoismaiden nykyaikaisin ja tehokkain betonikattotiilitehdas. Se on edelläkävijä myös ympäristöystävällisessä tuotannossa.Tehdas on palkittu World Class -tittelillä vuonna 2014. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 7,0 miljoonaa euroa. Työllistämme Suomessa 25 henkilöä.

Yrityksestämme

Olemme johtava katemateriaalien toimittaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Meillä on myyntiä kaikissa seitsemässä maassa ja tuotantoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Meillä on laaja tuotevalikoima savi- ja betonitiilikattoja. Työllistämme noin 300 työntekijää Pohjoismaissa ja Baltiassa. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 101 miljoonaa euroa.

Kuulumme BRAAS MONIER -konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien, kattotarvikkeiden ja savupiippujen valmistaja. Vuonna 2014 BRAAS MONIERin kokonaisliikevaihto oli 1,211 miljardia Euroa. Konserni toimii 35 maassa, sillä on 100 tuotannollista yksikköä ja yli 7300 työntekijää.

Read more about BRAAS MONIER Building Group